Suunnittelemme ja toteutamme valmennukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toteutamme sekä syvempään muutokseen tähtäävää valmennusta että lyhyitä, herätteleviä asiantuntijapuheenvuoroja.
Keskustelemme ja haastattelemme ennakkoon ja lähetämme tarvittaessa kyselyn isommalle vastaajajoukolle. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että toteutuksemme kohtaavat juuri teidän tarpeenne.
Uskomme, että esiintymis- ja vuorovaikutustaidot kehittyvät parhaiten harjoittelemalla. Valmennuksissamme on aina yksilö- ja ryhmäharjoituksia. Monipuoliset ja huolellisesti ohjatut harjoitukset auttavat oivaltamaan ja kehittävät osaamista.
Huomioithan, että mukautamme valmennukset toimiviksi myös etänä.
Määritellään yhdessä tavoitteenne ja valitaan sen mukaan toteutustapa!

Valmennus

Valmennuksemme koostuu aina sopivasta suhteesta tietoainesta ja taitoharjoittelua. Kokonaisuus rakennetaan yhdessä teidän kanssanne ja kesto on vähintään kolme tuntia.

Suosittelemme kokeilemaan perinteistä klo 9-16 päivän pilkkomista kahteen puolipäiväiseen. Tällöin saadaan aikaan jo pienmuotoinen prosessi. Etätyöskentelyssä suosimme enintään 3 tunnin yhtäjaksoista valmennusta.

Sparraus

Kun tarvitset henkilökohtaista valmentajaa esiintymiseen, esimiestyöhön tai työyhteisön haasteisiin, tulemme avuksesi. Suunnitellaan juuri sinun aikatauluihisi ja tavoitteisiin sopiva kokonaisuus.

Voit tilata meiltä myös yhteissparrauksen kollegasi kanssa.

Lyhyet puheenvuorot

Tulemme pitämään seminaareihin, konferensseihin tai tiimipäiväänne aiheeseen virittävän puheenvuoron. Sen kesto voi olla ½ tunnista kahteen tuntiin. Pidämme puheenvuoroja myös etäyhteyksien kautta.

Esimerkkejä puheenvuorojen aiheista:
- Vaikuta viisaasti ja vikkelästi
- Innostava esiintyminen etänä
- Haasta työyhteisösi vuorovaikutukseen
- Etäkohtaamisen mahdollisuuden ja haasteet
- Aito asiakaspalvelu ― mitä se on?

Forum-teatteri

Kun haluatte tarkastella työyhteisönne haasteita ulkopuolisen silmin, on forum-teatteri oikea valinta. Forum-teatteri pohjautuu August Boalin työtapaan. Forum-teatteri on vahvaa asian käsittelyä, mutta sillä on myös viihdyttävä puoli.

Forum-teatterin suositeltu kesto on 2-4 tuntia. Meitä näyttelijä-kouluttajia on mukana tyypillisesti kolme henkilöä.
Lue lisää

Draamatyötavat

Draamatyötapoja voidaan käyttää missä tahansa valitsemassanne valmennusaiheessa. Tällöin toimimme luovasti, toiminnallisesti ja hyödynnämme tarinoita. Valitsemme draamatyötavat aina huolella tavoitteen mukaan.

Draamatyöskennellyssä käytämme mm. tutun tilanteen tarkastelua roolien kautta, asian etäännyttämistä toisen ympäristöön ja erilaisia pienryhmissä tehtäviä luovia harjoitteita.
Draamatyötavat sopivat mainiosti myös ryhmäyttämiseen tähtääviin valmennuksiin.